Uvjeti i postupak registracije

Dragi članovi udruge, kolegice i kolege homeopati

Predsjedništvo Hrvatske udruge homeopata je na svom sastanku 1. srpnja 2013. donijelo   dvije odluke:

- da  je za upis u Registar  potrebna redovitost plaćanja članarine propisana Pravilnikom  i da kolege koji su možda nemarom preskočili koju uplatu, podmire trošak gledajući u nazad do 2011.god.

- o produljenju roka za upis  homeopata u registar do 1. rujna 2013, stoga pozivamo sve koji bi htjeli biti u registru da do tog roka ispune sve uvjete koje je odredilo Predsjedništvo, a to su:

1. Plaćene članarine HUH-u za 2011., 2012., 2013., u iznosu od 250.- kuna za svaku propuštenu godinu. Ovo se odnosi na sve  dugogodišnje članove koji su možda preskočili uplatiti koju od navedenih godina.

Novo učlanjeni članovi trebaju podmiriti troškove članarine od dana učlanjenja .

2. Plaćen trošak naknade za registar u iznosu od 250.- kuna

3. Popuniti formular za upis u registar homeopata pri HUH-u, kao i Formular za upis podataka koje želite objaviti na stranicama HUH-a, te ih poslati na adresu navedenu u podnožju formulara, a presliku (fotokopiju) možete poslati istovremeno i na adresu: Ivan Šimetin, Ul. Baruna Trenka 4, 10 000 Zagreb

  

Nakon 1. rujna 2013. upis u Registar biti će naravno moguć , ali po novim uvjetima koje možete pročitati u Pravilniku o registru homeopata.

Posebno obratite pažnju na članke 3, 4 i 5. S naglaskom na trošak procjene osposobljenosti kandidata od strane Registracijskog odbora (ispit) u iznosu od 750.- kuna.

Ukoliko postoje bilo kakve nejasnoće pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili nazovite na mobitel 098/232 473.

Za bilo kakave informacije možete nazvati i na telefon udruge 098/581-056 radnim danom od 14-16h


 

Svi članovi Udruge koji žele biti uvršteni u Registar homeopata pri Hrvatskoj udruzi homeopata trebaju ispuniti i potpisati Formular za upis u registar HUH-a te ga uz preslike svojih diploma poslati poštom na adresu  Hrvatska udruga homeopata ,Baruna Trenka 4, Zagreb

Formular se nalazi ovdje.

Tjedan homeopatije-letak
Novosti
Postani član

Svi zainteresirani za učlanjenje u Hrvatsku udrugu homeopata mogu poslati pristupnicu na našu adresu.

 POGODNOSTI za članove Udruge:

  • redovite obavijesti o događajima u Udruzi i homeopatiji 
  • popust na seminarima u organizaciji Udruge,

U pripremi su i druge pogodnosti.

Popis registriranih homeopata HUH-a

Top